در سال ۱۳۸۵ باهدف تحقق سیاستهای سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مبنی بر سفر با برنامه، هلدینگ گردشگران شهر خورشید، فعالیت خود را در حوزه رزرواسیون آنلاین اماکن اقامتی کشور آغاز کرده و در همان سال نیز موفق به اخذ موافقت اصولی از این سازمان گردید.

این هلدینگ به عنوان یک موسسهِ رشد و توسعه دهنده استارتاپ های کوچک و اولین هلدینگ الکترونیک ایران در زمینه گردشگری با ارائه کلیه خدمات خود در بسترهای IT و آخرین فناوری های روز دنیا،  با دارا بودن مجموعه های گوناگون فعال در حوزه گردشگری، امروزه به یکی از معتبرترین و شناخته شده ترین هلدینگ فعال در زمینه های گوناگون گردشگری در کشور مبدل شده و به عنوان نامی آشنا و قابل اطمینان در میان مدیران و فعالان گردشگری کشور شناخته میشود و به این سبب زمینه اشتغال زایی و ایجاد کسب و کار و فعالیت های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی بسیاری را فراهم ساخته است.

ازجمله عواملی که ایجاد مراکز نوآوری را به یک نیاز تبدیل کرده است، به وجود آمدن تغییرات سریع در فناوری‌های روز دنیا و مسائل اجتماعی جامعه امروز است. مراکز نوآوری با همان ایده جذب خلاقیت‌ها و نوآوری‌های افراد ایجادشده‌اند و به دنبال عرضه یک محصول به بازار هستند، البته محصولی که بر مبنای دانش و پژوهش ساخته شده باشد.

افزایش تعداد افراد تحصیل کرده، مخصوصاً در پنجاه سال گذشته، فکر ایجاد مراکز نوآوری را در بین محیط‌های آکادمیک و صنعتی شکل داده است، چراکه ایده‌های گذشته بشر دیگر کارایی لازم در بعضی از زمینه‌ها را نداشته‌اند. به‌عنوان یک مثال، مراکز آموزش عالی از این ابزار برای گسترش توانایی‌های خود استفاده کرده‌اند. آن‌ها استراتژی‌های مختلفی را برای پیشرفت در روش‌های نوینی آموزشی و پیشرفت در صنعت آموزش برای برخورد با تعداد بیشتری دانش‌آموز را به کار برده‌اند.

طبق تعریف صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران، مرکز نوآوری، “مرکزی است متشکل از یک یا چند تیم نوآور که با همکاری مراکز تحقیقاتی و شرکت‌های متقاضی محصولات جدید در یک حوزه تخصصی در چارچوب برنامه‌ای بلندمدت با هم همکاری می‌کنند”.

با تعریفی که در حال حاضر از مراکر نواوری در سطح جامعه مطرح می باشد هلدینگ گردشگران شهر خورشید نیزبا توجه به تجربه ای که در این خصوص در طی مدت 15 سال فعالیت خود دارد  بر آن شد با ایجاد مرکز نوآوری گردشگری، زمینه رشد استارت اپهای فعال در این حوزه باشد.